Pasdag


Een pasdag is een mogelijkheid om kleding te passen die jouw opleiding/organisatie verplicht stelt aan te schaffen. Deze kleding is doorgaans met bedrukking en kan derhalve niet geretourneerd worden. Daarom is het van belang dat je de juiste maat past en besteld.
Ga naar Mijn Portaal en schrijf je uit bij ‘jouw pasdagen’. Vervolgens worden er bij hetzelfde overzicht alternatieve pasdagen weergegeven waaruit je kan kiezen.
Stuur een e-mail naar info@sportal.nl dat je niet aanwezig kan zijn. Wijzig vervolgens je pasdag; ga naar Mijn Portaal en schrijf je uit bij ‘jouw pasdagen’. Vervolgens worden er bij hetzelfde overzicht alternatieve pasdagen weergegeven waaruit je kan kiezen.
Een pasdag bezoeken is ter zeerste aan te raden omdat je bedrukte kleding gaat aanschaffen. Als deze kleding in de verkeerde maat is besteld kunt je deze artikelen -wegens bedrukking- niet retourneren.
> Kom op tijd > Doe fijn-zittende kleding aan omdat je je vaak moet verkleden. > Wacht met sportkleding aan te schaffen tot de pasdag, vaak hebben we mooie aanbiedingen voor leerlingen. > Bestellen gaat op de pasdag in de webwinkel, zorg voor een volle batterij van uw smartphone. > Neem je een ouder/verzorger mee voor advies. De kosten zijn hoog en een ouder/verzorger kan eventuele onzekerheden wegnemen.
Als je dezelfde kleding uit het verplichte pakket reeds in het bezit hebt vragen we je een foto van het artikel te sturen naar info@sportal.nl zodat onze verkoopafdeling kan beoordelen of het voldoet aan de criteria van het desbetreffende studiejaar.